JUSTINWEB.ORG / A legbiztosabb magyar forrásod

Sziasztok! Szeretnénk mindenkinek kellemes húsvéti ünnepeket kívánni! Természetesen Justin sem felejtette el, hogy milyen ünnep van, így posztolt néhány képet instagram oldalára, amiket most ebben a bejegyzésben elhoztunk nektek. Először egy szöveget írt, mely lefordítva így szól.

“Jézus megváltoztatta az életemet. A húsvét nem a nyusziról szól, hanem arra emlékeztet, hogy az én Jézusom a kereszten halt meg a bűneimért, majd feltámadott a halálból. Hiszek a történtekben és hogy minden megváltozik! Megszabadultam a rabságtól és a szégyentől, én vagyok Isten legmagasabb gyermeke, szeret engem és pontosan tudja hol vagyok, ki vagyok.”

i1~3.jpg   

Ezután kedvencünk közzétett magáról egy fényképet, amin egy nyuszifüles szemüvegben pózol egy plüss nyuszival és az alábbi megjegyzést fűzte hozzá “Emlékszem, azt mondtam, hogy a húsvét nem a nyusziról szól… hát, hazudtam“. A következő kép egy selfie, melyen valamilyen tésztát eszik, ehhez nem fűzött semmit, illetve további fotókat töltött fel, szám szerint 3-at, amin szintén a szemüvegben látható.

i2~1.jpg i4~0.jpg i5~0.jpg i6~0.jpg
i7~0.jpg   

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.