JUSTINWEB.ORG / A legbiztosabb magyar forrásod

Tegnapi napon megrendezésre került a 60. Grammy-díjátadó, amin Justin sajnos nem jelent meg és a 3 kategóriában lévő jelöléseket se tudták díjra váltani.Ennek ellenére Luis Fonsi részt vett a gálán és a vörös szőnyegen említést is tett kedvencünkről egy rövid interjúban és megtudhattunk egy nagyon fontos információt is.

“Nyílvánvalóan nagyon támogatja a dalt. Nagyon nagy része ennek az egésznek. Az albumján dogozik. Beszéltem vele tegnap és mondta hogy nagyon izgatott. Remélhetőleg egy nap látni fogtok majd minket együtt a színpadon.”-Mesélte Fonsi.

Ezután Bieber tegnap este a Mr chow nevű étteremből távozott barátaival amikor a TMZ egyik újságírója volt nagyon kíváncsi..“Hamarosan jön az új album Justin? Cool..?” Kedvencünk csak egy rövid “Yeah..” választ adott.

Szerintünk ez már mindenféle megerősítésnek megfelel. A pletykák szerint a lemez akár már 2018 végén is debütálhat. Mi azért türelmesen várjuk,hogy Biebs milyen albummal fog újra toplistákat megdönteni! Készen álltok egy új “korszakra”? Ne maradjatok le semmiről, maradjatok velünk!

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.