JUSTINWEB.ORG / A legbiztosabb magyar forrásod

A tegnapi napon körbejárta az internetet egy “Justin Bieber most először látogat Magyarországra!” címmel ellátott cikk, melyben az alábbi áll.

Justin Bieber most először látogat Magyarországra, azon belül a fővárosba, ahol egy nagyszabású show keretein belül áll színpadra!
A rendezvényre a Grupama Arénaban kerül sor! A pontos dátumot az énekes managemente még nem hozta nyílvánosságra de annyi szent még ebben az évben ide látogat!

Ez természetesen NEM igaz, hiszen egyrészt Justin befejezte a turnét és mivel pihen, így egy ideig NEM fog fellépni, másrészt pedig az oldal amelyik ezt közzétette, egy hamis weblap, itt bárki kreálhat álhíreket, magyarul nem valós. Te adod meg a főcímet, a szöveget illetve még képet is illeszthetsz be hozzá. Ezúttal valaki nagyon jól szórakozott ezzel, sokan olyanokat is mondtak hogy Debrecenbe és egyéb helyeken tartózkodik, mi most persze megcáfoljuk ezeket az állításokat! Biebs nincs Magyarországon, és a közeljövőben nem is lesz! Kicsit figyeljetek oda a hírek valóságtartalmára,ne higgyétek el ezeket ha lesz hasonló hír ami igaz,azt nálunk első kézből tudni fogjátok !

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.