JUSTINWEB.ORG / A legbiztosabb magyar forrásod

A mai napon megjelent az MTV által egy interjú, melyben David Guetta-val beszélgettek a holnap megjelenő Justinnal közös számáról. Az interjúban sok mindent elárul, ami számunkra eléggé fontos lehet, érdemes elolvasni!

MTV: Hello Mr. David Guetta! Van egy új dalod Justin Bieber-rel ami holnap fog megjelenni – kérlek, árulj el nekünk többet róla.

DG: Ez egy nagyon romantikus szerelmes dal. Amit itt, ebben a próbáltam csinálni, az össze van kombinálva az érzelmekkel és az őrült elektronikus, táncos ütemekkel. Ez az amit csinálok, ez az amit szeretek. Szeretem táncra bírni az embereket, de könnyekkel a szemükben.

MTV: Nagyszerű. Hogyan jött létre a szám feltörekvő Justin Bieber-rel? Ki kit hívott először, te őt vagy ő téged?

DG: Igazából egy jó barátomon keresztül történt, a neve Poo Bear [Jason ‘Poo Bear’ Boyd] – csaknem egy egész albumot írt Justin-nak [Purpose]. Sok éven át együtt dolgoztunk, együtt írtunk dalokat, majd meglepett azzal, hogy átadta Justin-nak a dalt anélkül, hogy elmondta volna nekem. Majd később, egy napon azt mondta nekem ‘David, nézd meg ezt az e-mail-t, van számodra egy meglepetésem.’ Azt feleltem ‘Okééé.’, majd megkérte Justin-t hogy vegye fel a számot. Ez volt a legcsodálatosabb meglepetés.

MTV: Ez az egyik legjobb e-mail amit valaha kaptál, ugye?

DG: Igen, valóban, tényleg őrületes. Ismertem Justin-t a klubokból; eljött néhány fellépésemre. De, természetesen, az egy teljesen más történtet volt. Hihetetlen a karrierje. Tiszteletben tartom a választásait, tényleg őrület hogy egy tinédzserből a bolygó egyik leghitelesebb művészévé vált, minőségi popzenét csinál követhető és hiteles módon. Úgy gondolom, hogy ő tényleg fantasztikus.

MTV: Mi a helyzet a Victoria’s Secret részletekkel, amiket mindketten megmutattatok? Magyarázd meg, David. Kérlek, fejtsd ki.

DG: Ez vicces mert az egyik nap véletlenül, játszottam a rezidenciámban Vegasban – volt egy bulim az Encore Beach nevezetű klubban – és ott volt néhány Victoria’s Secret modell is, 6 millió nézőm volt, ami, nyilvánvalóan sok. Szóval felhívtam a menedzseremet, majd azt mondta ‘Ez őrület, mert beszéltünk emberekkel a Victoria’s Secret-ből.’ aztán megtörtént. Ajánlották, hogy vajon engem ez érdekelne-e, és azt mondtam ‘Igen, természetesen, csodálatos lenne.’ Király hogy a leggyönyörűbb lányok éneklik a dalt az egész világon.

MTV: A Victoria’s Secret modellekkel készült a videó?

DG: Valószínűleg két videó klipet csinálunk. De az az egyik videó, igen.

MTV: Miért kettő?

DG: Elképesztő a Victoria’s Secret lányokkal, de akartam valami ami nem márkás, tudod? De ez csodálatos, nagyon hízelegtem azért hogy megcsinálják ezt.

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.