JUSTINWEB.ORG / A legbiztosabb magyar forrásod

Elérkeztünk a turné utolsó két állomásához -ebben az évben- melyek Londonban voltak, ezek voltak az 5. és a 6. koncertek az O2 Arénában. Ezelőtt októberben áthatták Justint a rajongók ezen a helyszínen fellépni.

November 28

tumblr_ohdswz86Jg1qhft5ko1_1280.jpg tumblr_ohdm4a3NVt1qhft5ko6_1280.jpg tumblr_ohdkeugkva1qhft5ko9_r1_1280.jpg tumblr_ohdkeugkva1qhft5ko3_1280.jpg

“Csak megszeretném köszönni, hogy megosztjátok ezt az utazást velem. Négy esténk vant itt, holnap lesz a negyedik ugye, vagy a hatodik? A hatodik ez fantasztikus. Köszönöm, hogy valósággá tettétek. Az utolsó kérdésem: ki akar a babym lenni?”

“Nem tudjátok milyen boldog vagyok, hogy ezen a színpadon lehetek. Azért neveztem el ezt Purpose Turnénak, mert mindenkit emlékeztetni akartam, hogy nem számít ki vagy, hogy nézel ki, milyen fiatal vagy, hány éves vagy, van egy célod és számítasz. Van oka, hogy lélegzel. Hosszú időre elvesztettem a magabiztosságomat. És cserébe azt hittem ami ellenzi a magabiztosságot az az gőg. Szóval csakszeretném, ha tudnátok, hogy bárhol vagytok az életben, nem számít min mentek keresztül, nem számít mit éreztek, ez egy biztonságos hely. Ez egy menekülés és szeretném ha tudnátok, hogy én hiszek bennetek. És ez az én célom. Köszönöm, hogy ti is hisztek bennem. Szóval ez lenne. Nem akarok túl sokat beszélni, szóval tessék.” (ahogy a zene elkezdődik, Justin leül a színpad elejére közel a rajongóihoz)

Videók

 1. Mark My Words
 2. Where Are U Now
 3. I’ll Show You
 4. The Feeling
 5. Get Used To It
 6. Love Yourself
 7. Cold Water
 8. Let Me Love You
 9. Boyfriend
 10. Been You
 11. Company
 12. No Sense
 13. Hold Tight
 14. As Long As You Love Me
 15. No Pressure
 16. Children
 17. Life Is Worth Living
 18. What Do You Mean?
 19. Baby
 20. Purpose
 21. Sorry

November 29

tumblr_ohglklfj5H1qhft5ko1_1280.jpg tumblr_ohfj67CPlo1qhft5ko10_1280.jpg tumblr_ohfi8jRQE31qhft5ko4_1280.jpg tumblr_ohfi7wj9Iq1qhft5ko6_1280.jpg

“Egy felhőn vagyok. A saját ágyamban aludhatok.”

“Szóval, ha most elmennék innen nagyon mérgesek lennétek? El kell énekelnem a következő számot? Mi van ha azt mondom, hogy 2 szám van még hátra… mindkettőt el kell énekelnem? Vagy csak az egyiket? Jól van…. aaargh!!! Csináljuk!”

“Ki szerint kellene visszaállítanom az Instagrammomat? (a közönség éljenez) Na! Én nem akarom visszaállítani.”

“Az Instagram az ördögnek van. Szerintem az Instagram maga a pokol. 90%-ban biztos vagyok benne. Ha a pokolba lennénk küldve, be lennénk zárva az Instagram szerverébe és én meg beleragadnék a DM-ekbe, próbálnék kimászni, de nem tudnék.”

“Nos a mai nap az utolsó a turnén. Nagyszerű volt, de alig várom, hogy a saját ágyamban aludhassak.”

“Nem is fogom tudni, hogy mit csináljak ha haza érek. Nem fogok csinálni semmit. A medencémnél fogok feküdni, csak úgy lógni, Instagram fotókat készíteni és nem fogom feltölteni őket. És azt fogom mondani, óh de imádnák ezt!” *ahogy letérdel és úgy csinál mintha csinálna egy szelfit*

“Nagyon szépen köszönöm. Fantasztikusak voltatok ma srácok. Ne felejtsétek el megtalálni a célotokat és ne féljetek magatoktól.”

“Ez az utolsó shownk. Előszöris szeretnék köszönetet mondani a táncosaimnak, mert mind hihetetlenül tehetségesek.”

“Tapsoljuk meg a táncosaimat. Tudunk neki ettől hangosabb sikítást adni? És szeretnék köszönetet mondani a fantasztikus, tehetséges bandámnak.”

“Színpadon vannak éjjel nappal. Köszönöm, hatalmasak vagytok!” (ahogy megöleli mindegyik táncosát)

“Justin Bieber vagyok és végeztem.”- Justin csókot dob a közönségnek és otthagyta a színpadot az utolsó turné állomáson az évben.

Videók

 1. Mark My Words
 2. Where Are U Now
 3. I’ll Show You
 4. The Feeling
 5. Get Used To It
 6. Love Yourself
 7. Cold Water
 8. Let Me Love You
 9. Boyfriend
 10. Been You
 11. Company
 12. No Sense
 13. Hold Tight
 14. As Long As You Love Me
 15. No Pressure
 16. Children
 17. Life Is Worth Living
 18. What Do You Mean?
 19. Baby
 20. Purpose
 21. Sorry

Ezután már csak február 15-én láthatjuk turnézni kedvencünket, Dél-Amerikában!

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.